fbpx

Σπιτική μερέντα απο ρεβύθια

Μερέντα

Σπιτική μερέντα απο ρεβύθια

Υλικά για ένα μπολάκι:

 

  • 200 γρ. βρασμένα ρεβύθια
  • 60 γρ. σιρόπι αγαύης/σφενδάμου/μέλι
  • 2 κ.σ. λάδι καρύδας
  • 5 κ.σ. νερό
  • 18 γρ. κακάο
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα πορτοκαλιού/βανίλιας

 

Εκτέλεση:

Πολτοποιώ στο μπλέντερ τα ρεβύθια ώσπου να γίνουν κρέμα. Μετά προσθέτω και τα υπόλοιπα υλικά και ξαναχτυπώ. Αδειάζω σε αεροστεγές δοχείο και φυλάσσω στο ψυγείο.