fbpx

Πιτάκια με μέλι και ανθότυρο

 

ΥΛΙΚΑ :

 

750 γρ ανθότυρο  φρέσκο ανάλατο

½ φλιτζάνι ζάχαρη καστανή

½ φλιτζάνι μέλι

2 μεγάλα αυγά

1 κ.γ. κανέλα

Ξύσμα λεμονιού

 

ΕΚΕΤΕΛΕΣΗ :

 

Βάζουμε σε μπολ το ανθότυρο και το λιώνουμε με ένα πιρούνι .Προσθέτουμε το μέλι, τη ζάχαρη , το ξύσμα λεμονιού την κανέλα και τα αυγά. Τα ανακατεύουμε όλα πολύ καλά μέχρι να έχουμε έναν πυκνό χυλό .Αλείφουμε 8 φορμίτσες για μάφιν με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με αλεύρι  και τα τινάζουμε.

Μοιράζουμε το μείγμα στα φορμάκια και ψήνουμε στους 170 ° C για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν καλά. Μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο τα πασπαλίζουμε με κανελοζάχαρη . τα σερβίρουμε μέσα στα ατομικά φορμάκια .

 

Καλή επιτυχία