ΥΛΙΚΑ :
750 γρ ανθότυρο φρέσκο ανάλατο
½ φλιτζάνι ζάχαρη καστανή
½ φλιτζάνι μέλι
2 μεγάλα αυγά
1 κ.γ. κανέλα
Ξύσμα λεμονιού
ΕΚΕΤΕΛΕΣΗ :
Βάζουμε σε μπολ το ανθότυρο και το λιώνουμε με ένα πιρούνι .Προσθέτουμε το μέλι, τη ζάχαρη , το ξύσμα λεμονιού την κανέλα και τα αυγά. Τα ανακατεύουμε όλα πολύ καλά μέχρι να έχουμε έναν πυκνό χυλό .Αλείφουμε 8 φορμίτσες για μάφιν με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με αλεύρι και τα τινάζουμε.
Μοιράζουμε το μείγμα στα φορμάκια και ψήνουμε στους 170 ° C για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν καλά. Μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο τα πασπαλίζουμε με κανελοζάχαρη . τα σερβίρουμε μέσα στα ατομικά φορμάκια .
Καλή επιτυχία