Μαρία Παρίση

Υπηρεσείες

Για να έχουμε σίγουρη επιτυχία σε κάθε περιστατικό πραγματοποιείται λήψη και αξιολόγηση τόσο ιατρικού όσο και διατροφικού ιστορικού. Έτσι μπορούμε και έχουμε την δυνατότητα μιας πλήρους διάγνωσης και της προσέγγισης των αναγκών ώστε να πετύχουμε το στόχο μας.

Συντάσσουμε το εκάστοτε διατροφικό πρόγραμμα σε συνεργασία με τον πελάτη με πλήρη σεβασμό στις διατροφικές συνήθειες και πάντα με βάση το ιατρικό ιστορικό του ακολουθώντας τις συστάσεις των επίσημων φορέων.

Εκπέμπει εμπιστοσύνη εκ πρώτης όψεως, προσφέρει απλόχερα τις πολύτιμες γνώσεις της , κατανοεί απόλυτα τη δυσκολία της απώλειας κιλών και την κόπωση που μπορεί να νιώσει κάποιος αλλά θα είναι αυστηρή εκεί που πρέπει. Γι αυτό το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι πάντα σίγουρο. Θα γίνει η διαιτολόγος της καρδιάς σας ….
Μαρία, σ’αγαπάμε!!! ❤❤❤

A*** S*** / Facebook

Καταπληκτική επαγγελματίας, υπέροχος άνθρωπος….. Μαρία μου συνέχισε να εμψυχώνεις και να ενισχύεις τις προσπάθειες όλων!!!!

A*** G*** / Facebook

OTAN H KATANOΗΣΗ, Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, Η ΚΑΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΡΙΑ!.

V*** G*** / Facebook

Οι υπηρεσίες μας

Επικοινώνησε μαζί μου